22 januari, 2013.

Datumet får mig att minnas tillbaka. Det på både gott och ont. Jag är en riktig datum-tjej. Jag minns datum och händelser. Jag liksom ”skriver upp dem” i mitt inre; på det tomma ark som John Locke ansåg att varje människa har. Mitt ark är fullt av datum och händelser och för varje av dessa datum som infaller i kalendern ”poppar” liksom händelsen/händelserna upp.

Nåväl. Tisdag idag. På dagens schema står såklart dagis/plugg. Men idag blir dagen lite annorlunda. Barnen hämtas tidigare idag pga att vi ska till BVC med Mini för 2,5 års kontroll. Ska bli intressant att få veta det vi redan vet; Mini växer så det knakar och äter som h*n ska. Dessutom går utvecklingen i en rasande fart och h*n ligger några/något steg före ”alla andra 2,5 åringar” på de flesta plan. Mini rockar! Men det visste vi, eller hur? ;)

Vad mer? Nja, det var nog inget mer? *poff, gone*

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.