♡ 15 Januari, 2013

♡ Tisdag. Idag har vardagen rullat på. Kidsen har befunnit sig på dagis och jag har fått en hel del gjort här hemma. Worki worki :) Snön har återfunnit sig och det är numera helt vitt utomhus. Mysigt men på samma gång längtar jag faktiskt till våren ;)

♡ B-day 2 day. Fast helst av allt vill jag änna slippa det där. För när man är så gammal som mig så bryr man sig icke – iaf icke jag. För mig kan 30års partajandet också kvitta. Känns så tillgjort på nå vis. Vad är det att fira – att jag snurrat omkring på planeten i 30 år? Jag fattar liksom icke poängen. Nepp, skippa de firandet av mig. Hur som haver; när vi kom hem ifrån dagis idag ställde sig kidsen bredvid varandra i hallen och sjöng. Jag smälte! Fina fina ungar! Vidare har de fått göra tårta idag. Jag åt med god aptit. Den där tårtan var verkligen made with love 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.