Update

Vi var ute och tog oss en nypa luft. Härligt! Vi försökte oss på att bygga snögubbar men det gick sisådär..snön var ingen kramsnö (dock låg det runt nollan när vi klev ut..?) o så var snön ganska isig. Nåja. Vi lyckades skapa nått ändå ;) haha! Efteråt gick vi in och värmde oss. Blåste kallt och kändes rått ute. Brr!

Imorgon; oavsett vattkoppor eller ej..ska vi bege oss till dagis. Jag ska INTE låta mina barn vara på dagisvi ska åka dit när de är ute och leker och ropa på fröknarna, så att mina kids kan ge den årliga och traditionsenliga julklappen till fröknarna :) Sen ska vi avlägsna oss snabbare än fort. För imorgon är det tydligen den sista ”vanliga” dagis dagen om jag icke minns fel..? Men för vår del så kvittar det – barnen kommer inte gå nått denna veckan oavsett med tanke på Pluttis vattkoppor. Har kollat på Mini flera flera flera gånger men inte sett en endaste ”kopp”.

Idag hämtades granen upp ur källaren. Efter massa problem med alla ljusslingor hit och dit står granen nu på plats; äntligen ljusbeklädd men utan övrigt pynt. Det får bli morgondagens pyssel för de små älsklingarna. Såklart ska ju dem få vara med och klä granen – det är ju det som är själva grejjen! För så är det ju; julen är barnens högtid.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.