8 december, 2012.

Idag har jag haft söndag i skallen hela dagen. Tror jag längtar en gnutta tills imorgon då vi får tända det andra ljuset på adventsljusstaken och mysa :) Vi har bakat lussebullar/lussefigurer och jag gjorde en andra sats med knäck idag. Den första satsen la jag ned i en burk jag piffat upp och gav bort. Tror den nye ägaren till burken vart glad :)

Det där med julen; ja det är en jäkla konsumtionshets från höger och vänster. Man blir överröst med reklam från alla håll; köp detta o detta. Förresten; reklam om att köpa en 4-hjuling i julklapp? Ja, tjena. Sånt ger man ju bort varje jul..right? Haha! Nej, men ärligt hörrni. Man behöver inte köpa allting. Jag anser att julen inte handlar om alla prylar utan få  möjlighet att vara nära sina nära och kära. Kunna njuta av varandras sällskap! Och om man ändå skall ge bort någon present; använd sunt förnuft och framförallt – ge med :at! Att köpa för att köpa..tja, det lyser igenom och blir oftast bara katastrof.. Ge bort något som du gjort själv, jag lovar – det blir tio gånger mer uppskattat! Se bara på den där påsen som Mrs Troll gjorde åt mig – den pryder hyllan i mitt sovrum och den glädjer mig ännu. Visserligen var det inte någon julklapp men ni fattar poängen..?! Glöm förresten heller inte att glädjas åt det lilla! ;)

Det händer ofta nu för tiden; att jag påminner mig själv/blir påmind om hur lycklig jag är. Över att få dela mitt liv med så många fantastiska människor! (Ingen nämnd, ingen glömd!). Tack för att ni finns! 

This entry was posted in Allmänt babbel, Nalle tycker & tänker. Bookmark the permalink.

Comments are closed.