27-29 december, 2012.

Torsdag 27 december ♥ ♡ ♥

Då avklarades mötet. Jag kan inget säga ännu då jag själv icke vet hur domen kommer att lyda. Jag hoppas såklart på bra besked! Hur det än går – besked ger jag då jag vet nått. ;)

Fredag 28 december 

Blogglusten infann sig aldrig under gårdagen. Jag kände att bloggen kändes som ett ”ont måste” och jag gav fasen i att ens logga in. Ibland är det ju så; att lusten att blogga är svagare än andra dagar  o då kan jag känna att det nästan är bättre att låta bli att plinka ned nått. Känns bara som om innehållet blir meningslöst (tja, mer meningslöst än i vanliga fall, höhöh!).

Lördag 29 december 

Mini’s prickar är definitivt vattkoppor. Dock är antalet som Mini har mycket färre än dem som Pluttis hade. Idag konstaterades även att Mini har nässelutslag.. Gah! Klåda och mer klåda alltså.. Huuu! :(

 

Inte många dagar kvar på detta året nu. Blir nog en årsresume även detta år. Håll ut ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.