25 december, 2012.

Julafton 2012 är avklarad. Det öppnades huuur mycket paket som helst och ja, trots att jag sagt till folk runt omkring mig att jag inte ville ha något i julklapp – fick jag det ändå. Bl.a. 4 (fyyyra..) askar choklad. Tack för den liksom. Tur att jag har många i min närhet som gillar choklad, haha! Barnen fick så himla mycket fina saker och var verkligen nöjda. Jag gläds verkligen av att se lyckan i barnens ögon!  Tack allesammans för alla klappar till oss alla tre!

Fick önskat mig en födelsedagspresent också. Jag som icke skulle fylla år nå mer – men för denna present är det änna värt det ;) Haha!! Tur att det finns människor i släkten som har koll på specifika områden. Jag fick ett sånt bra tips igår! *gilla*

Nåja. Idag invigs my new baby-outfit.. Jumpsuit numero two. En turkos(!) Den är mindre i storleken än min gråa – den kan man fasen tälta 5 pers i liksom. Haha!

Förresten; kommer ni ihåg det här? En ynka 2a? Det slutade med 12. #lycka. För ett tag sen fick jag dessutom ett besked som jag glädjs över. Dock avslöjar jag vad – tids nog.

Nepp, nu göra annat ^^ Men här har ni ett axplock av julen 2012.

Namnlös

 

This entry was posted in Allmänt babbel, Bildregn. Bookmark the permalink.

Comments are closed.