20 & 21 December, 2012.

Hej hallå!

Gårdagen gick i ett, från morgon till kväll. Igår fick vi handlat lite inför julen och allt vad det innebär. Vi ska ju bl.a. köra på en ”uppesittarkväll”, kvällen innan jul. Började med det -07 (?) och kört på med det sen dess. Snacka tradition :)

Idag blev det julklappsutdelning! Vi hade några barn som vi icke träffar förrän efter jul så dem våldgästade idag. Hihi. Igår bestämde Pluttis att h*n och Mini idag skulle va ”tomtens hjälpare”. Haha! Så sött ;)

Jag har (lagom till jul o allt) drabbats av alla baciller. Jag tryckte i mig alvedon för att vara på fötter för att vi skulle kunna göra allt som var planerat. Jag har feber och är förkyld. Ibland måste man bita ihop lite extra och det fick jag allt göra idag. A girl got to do what a girl got to do liksom.. Klapparna är utdelade, barnen är nöjda. Ikväll säckar jag ihop i soffan och slår på tv’n. Det händer typ aldrig.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.