19 december, 2012.

Idag har vi hunnit med mycket känns det som, även om vi har tagit det ganska så lugnt. Vi har vart iväg till dagis och lämnat julklapparna till fröknarna. Vi har dekorerat pepparkakor med smarties och nu ska jag alldeles strax ställa mig i köket och slänga ihop en lusse-bull-deg. Jag brukar vara den som förespråkar att baka själv då det oftast är betydligt billigare, men idag gav jag barnen förslaget att vi skulle köpa lussekatter påvägen hem från blixt-besöket på dagis. Pluttis var snabb och flikade in; ”Men mamma, det är faktiskt billigare att baka själv..och roligare!” Vi köpte med oss en påse saffran hem. Underbara unge som har detta ekonomi-tänk redan vid 5 års ålder! I lööööv it! ;)

Nåväl. Köket var det ja. Men innan dess; skicka iväg nå sms hit och dit ;) <3

paket fröken

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.