Julstress?

Detta året är jag ute i väldigt god tid med mycket julstök, bara för att slippa all julstress. Jag vill kunna njuta så mycket jag bara kan av hela december månad. Mycket som skall hinnas med, många mil ska passeras och denna månaden ska bli super på alla vis!

Ikväll slog jag in alla de klappar som redan är inköpta; jag kan lugnt säga att 50% av alla klappar som skall handlas numera är färdig inköpta och inslagna. Och undangömda ;) Haha! Det kryper verkligen i hela kroppen på mig; jag vill såå gärna dra igång med allt julstökande men..jag kommer inte ställa fram en tomtejävel förrän vi kommit närmare nästa helg. Och självfallet skall kidsen få pynta sina rum :) Vardagsrummet blir mitt lilla projekt. ;)

Idag mötte jag förresten på min kusin. Vi har icke setts på..tja..? Sen jag var liten typ. Nej; back to workiworki.

This entry was posted in Nalle tycker & tänker. Bookmark the permalink.

Comments are closed.