Alltså; detta var precis vad jag behövde!

Oj vilken dag jag haft! Jag kan med handen på hjärtat säga att detta var precis vad jag behövde. Jag har fått sån energi idag så ja.. Helt galet! Mitt jävlar anamma har hittat hem igen. Jag har gjort mina måsten under denna hösten men inte mer än så; jag har liksom inte haft den där riktiga plugglöden. Förräns idag. Då återkom den – med råge! Yeeeah vilken energi jag har. Känner mig ”unstoppable”!

Kursen jag nu läser visade sig vara en fristående kurs på samma gång som den ingick i ett befintligt program. Detta innebär att större delen av gruppen redan kände varandra sen innan och vi är enbart 3 studenter som läser kursen som fristående. Var hur många avhopp som helst verkade det som. Tycker sånt är lite fult; att inte meddela avhopp i tid. För alla de som inte dök upp idag verkar ha hoppat av utan att meddela. Trist för reserverna kan jag tycka!

Idag känner jag att jag strålar. Jag mår fantastiskt bra och omger mig med både människor och sysselsättning som får mig att må som en prinsessa <3 Livet är fantastiskt!

This entry was posted in Nalle tycker & tänker, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.