30 November, 2012.

Imorgon börjar december månad. Då ska jag ge ”dagens pyssel” ett ärligt försök. Varje dag kommer ett nytt pyssel att publiceras på instagram. Det kan säkert hända att det dyker opp här med ;) Här ska pysslas! I princip har hela hösten passerat och det är då icke mycket pysslande som jag gjort.. Det är ju en del av mig; som måste få utlopp – min kreativitet samlas där under ytan och en vacker dag rinner det över och jag pysslar som en galning :P

Haha!

Imorgon blir det premiär för barnen med deras adventskalendrar. De har självklart fått ”figurer” på sina; alltså inte såna där klassiska med tomtar utan figurer som de själva tycker om. Såklart!

Jag vill även att alla; mitt i julstökandet (början av julstökandet) skänker en tanke till alla de hemlösa som finns i vårt avlånga land. De människor som på nå vis hamnat snett och inte får/kan/har möjligheten att pynta just sitt HEM.

Igår kväll satte jag mig själv på prov. Det var ett tag sen jag utmanade mig på detta vis och jag håller nu alla tummar och tår för en positiv lösning. Det magiska numret är numera 2. En fjuttig liten ynka yttepytte tvåa. Pretty pretty please?! #hålla_tummarna

Idag finns en hel del på to-do listan. En sak är säker; när kidsen hämtats på dagis ska vi iväg och köpa godis. Ikväll blire gotta för hela slanten och bamse mycket mys! <3

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.