29 November, 2012.

SNÖÖÖÖ! Det var en fröjd att kika ut genom fönstret idag :) Dock inte så kallt, utan mest blött.. Gummmisar på!..

1 månad har passerat sedan Pluttis fyllde 5 år. Var liksom inte det bara någon vecka sedan?? Tiden rusar iväg så galet fort nu att jag inte riktigt hänger med.. (Jo, jag hänger med men känns som om jag icke gör det alla gånger). ja, ni fattar.. :P

Min lilla ”to do list” har betats av och jag är nöjd med dagens prestation! Snart är det dags att bege sig till dagis o hämta hem mina älsklingar! Förresten; vi befann oss på shoppingcentrat när klockan slagit 8 i morse. Vi köpte nya gummisar till Mini då någons fötter visst hade vuxit så det har knakat! Nya TRETORN vart det. Inget annat funkar; jag är helt såld och förälskad i de där stövlarna. Sååååå himla bra kvalité! 349 spänn och Mini har BRA stövlar på sina små fötter. Såå värt!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.