24 & 25 November,2012.

24 November

1 månad kvar till julafton! :) Vi for iväg till familjen på landet. Vi hjälpte till med julpyntning och vilken härlig känsla att kunna hjälpa till! Maten var supergod och jag vart riktigt riktigt mätt. Vi hade en riktigt bra dag! Kul också att fikat jag tog med uppskattades!

25 November

Idag har jag fixat mina naglar. På samma sätt som jag kände mig smått handikappad när jag satt på mig naglarna, lika handikappad kände jag mig när naglarna var borttagna. Så..idag fick jag på mig mer plast, ny plast. Tvekade in i det sista vilken kulör jag skulle välja..men fick tillslut bli turkos/petrol. Hade vart classy med röda men känns som om fingrarna kommer ha den färgen rätt mycket framöver. Såå fint med röda naglar kring jul!

Idag ska vi bege oss till köpcentrat. Trots att det är mindre än en månad kvar till jul skall Pluttis få en grej, en leksak. Mini´s kvot har redan fyllts och lika ska ju vara lika. Tycker sånt är JÄTTE viktigt! Nepp..ta och bege oss kanske? Har en Pluttis som är gaaaalet förväntansfull ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.