2008/ 2009 / 2010 / 2011

En jämförelse – 4 år – 13 november.

2011: Vilken ”kick ass” helg vi haft!

Vi har haft en toppen helg! Har ”våldgästat” folk, ätit massa tårta, vart mycket utomhus och njutit av de små få plusgraderna. Vi har myst i soffan o stirrat på vår vackra ”dumburk” med alla de sjuttioelva kanalerna och ätit massa gott. Middagen som lagades igår kickade verkligen ass :) Hostan som jag har är grymt irriterande och jag hoppas att den försvinner – snarast!

Insåg förövrigt att det idag, endast är 2 veckor kvar till första advent. Oj så MYSIGT det ska bli!! Tänk att få pynta och pyssla. Oj oj :D

2010: Oopsii?

En hel dag har passerat utan ett endaste ord ifrån min sida.. Gah? ja,ja. Tiden bara flyger iväg o bloggen har igonorerats samt glömts bort idag. Men så kan det vara ibland! Idag har det grejjats som BARA den hemma hos oss. Hallen har fått den där makeovern som jag såå länge velat ha gjort.(Bilder kommer, håll ut!). Känns helt knas att gå i hallen nu kan jag lova er. Jag är inte alls van den nya förändringen men jag trivs såå! :D 2 hyllor fick komma upp på väggen i badrummet också. Lite mer förvaring är då aldrig fel! Finns en hel del kvar som ska göras o grejas med. Men som man brukar säga ”rom byggdes inte på en dag” och det är så sant så! Hur kul vore det att fixa iordning hemmet precis som man ville på en gång? Hur mycket skulle man njuta av det då? Bättre att ta lite då och då. Njuta av det lilla. För det mina vänner, är det inte många som har förmågan att göra i dagens samhälle.

2009: Friday 13th

Jag som är lite skrockfull borde bädda ned mig i sängen och ligga där resten av dagen, så att inget oturligt inträffar. Iiih.

2008: Torsdag

Hej hopp! Idag är det massor som står på schemat. Jag ska iväg på intervju i eftermiddag och efter det är det tvätt. Ska även städa o fixa lite här hemma, sånt som kan behövas göras ibland. Hehe. [skrivlusten är borta. gah?] Vad ska ni göra för skoj idag?

This entry was posted in Dagens, Förflutet (metro). Bookmark the permalink.

Comments are closed.