20 November, 2012.

Tisdag.

Idag skulle jag ha vart på skolan och haft föreläsning hela dagen lång. Men så blev det icke. Mini fick feber igår varvid vi var hemma idag. Föreläsningar är ju bara en sammanfattning av vad som finns i övrig litteratur. Jag hoppas dock att Mini är frisk tills på fredag och att jag då kan bege mig till skolan som det är tänkt. Annars får jag bara läsa lite extra och printa ned frågorna som kanske uppstår och ta det med läraren sen. Inte värre än så. Och här kan jag verkligen se fördelen med distansstudier när man har barn. Hade det vart en distansföreläsning så hade den antagligen spelats in varav jag kunde tagit igen den på kvällen efter att kidsen somnat. Men hey; detta är ju en campuskurs jag läser. En erfarenhet i sig vill jag lova ;) Haha!

 

This entry was posted in Allmänt babbel, Nalle tycker & tänker, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.