Hur hinner jag med allt?

Det var den frågan jag ställde mig när jag klev iväg till dagis för att hämta hem barnen. Jag hann med att köra x-antal maskiner tvätt, plugga en hel del, vika hälften av den rena tvätten, slänga ihop en äpplepaj och förbereda lite smått inför middagen. Snacka om att använda sina pluggpauser till annat än att ”bara sitta på röven och slappa”. När man presterat bra under förmiddagen kan man med gott samvete ta det lugnt under eftermiddagen. Men om jag känner mig själv; It ain’t gonna happen ;)

Fart & fläkt. Full ös – medvetslös.

Jag kommer att bli som min farmors syster; jag kommer att leva länge och den dagen jag sätter mig ned – då dör jag. Tanten är över 100 år och först nu har tempot börjat saktas ned litegrann.

This entry was posted in Nalle tycker & tänker. Bookmark the permalink.

Comments are closed.