29 Oktober, 2012. Update :)

Morgonen startade med att jag och Mini gick och sjöng för Pluttis. Snabbt som attan var det någon som flög upp. Leendet var stort! :) Pluttis visste så väl vad som komma skulle. Mini fick bära ett av paketen och jag tog resten. (Det var en del..haha). Paketen öppnades i ett naffs. Sen var det någon som på en gång ville börja leka med alla nya leksakerna :) Vi gick ut i köket och det smaskades tårta (som jag stod o gjorde igår kväll). Barnen fick i sig lite annat också innan det var dags för kläder och diverse andra morgon bestyr. Sen lekte vi en stund innan det var dags att bege sig till dagis. Vi tog bussen idag; dels för att barnen gillar att åka buss samt att det regnade massa ute. Nåväl. Barnen skuttade in på dagis och jag tog bussen vidare ned till stan och lämnade in en bok. Tog mig en kaffe i cafeterian och läste dagens metro. Sen for jag hem. Avklarade ett samtal och hoppas att det numer blir ordning på torpet ;)

Dags att ta tag i lite pluggande :) Skrev en tenta igår och jag klarade mig. Härligt! Så denna dagen började välldans bra ur många aspekter!! Nepp; plugga o sen ta tag i diverse bestyr i hemmet. 40/20 vettni ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.