28 Oktober, 2012.

Det var en ivrig Pluttis som vaknade imorse. Det första som kom på tal var alla de nya leksakerna som h*n fick igår. Naaw <3 Igår var även sista gången som det gavs bort ”syskon present” på ett kalas här hemma. Tidigare har alltid Pluttis fått nått litet när Mini har fyllt år och såklart vice versa. Igår fick Mini paket trots att det var Pluttis som ”fyllde år”. Detta är något som inte kommer att uprepas; Jag anser att barnen börjar bli såpass stora nu att de borde förstå att det är ”den andre” som fyller år. Mini är ju ändå fyllda 3 år när Pluttis har sitt nästa kalas. Men jag tycker ändå att det har vart en bra grej att köra på; det har liksom minskat en del avundsjuka; ”den får men inte jag” har istället blivit ”den får..och jag med!”. Födelsedagsbarnet har alltid fått mer, såklart. Det är ju ändå den som fyller som skall firas ordentligt. :) Jag kunde icke hålla mig; Pluttis fick 5st paket av mig igår. Resten sparade jag till födelsedagen, dvs imorgon :) Och ska sanningen helt och hållet fram; en yttepytte grej  till får Mini imorrn. Men sen är det nog ^^ ;) :P

Imorgon fyller Pluttis 5 år. Frågar man h*n så är h*n redan 5 år. ”Jag har ju haft mitt 5-års kalas ju!” Haha! <3

Idag blir en lugn dag. Vi ska iväg till macken och flörta med en av dem som arbetar där. Det där med mätning av glykolen i bilen är icke riktigt min grej känner jag. Bättre att nån som kan gör det ;) Jag anar att det kommer bli en hel del lekande här hemma idag. Undra bara vad vi skall käka till middag? Jag funderar lite på fläskytterfilé med klyftpotatis och bearnaise sås. Hmm?

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.