26 Oktober, 2012.

Idag har förberedelserna inför Pluttis kalas hållit mig sysselsatt. Bullar är bakade likaså chokladbollar. Imorgon ställer jag mig och bakar muffins. Hur många kaksorter vi kommer ha? Tja, strax över 10 ^^ Jag tycker som så; att det är ganska viktigt att ha mycket att välja på när man är på kalas. Det skall liksom finns nått för alla. Tycker det är viktigt för att alla skall känna sig välkomna och även vara nöjda när man åker hem. För finns de nå värre än att åka på kalas och kakorna som ligger framme är nått som ”katten släpat hem” i brist på fantasi? Jag är smått känd för att ha mycket fika på de kalas jag fixar i ordning. Bildbevis på fikabordet får ni imorrn ;)

Ikväll återstår att fixa iordning kläderna som vi alla tre ska bära imorrn; stryka o annat skoj. Vi ska ju självklart ha vårt klassiska fredagsmys och jag ska definitivt slurpa en beloved redbull sugarfree ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.