25 Oktober, 2012.

Torsdag.

Inte långt kvar till lördag nu. Pluttis kalas. Mycket som skall fixas och trixas med; känner dock att jag nått sånär börjar ro skeppet i land. Hej o hå! Ikväll blir det att ställa sig och baka, ytterligare. Ska även försöka mig på nått som för mig är helt nytt. Vi får väl se om jag lyckas eller om det blir total pannkaka av allt.

Blir även plugg ikväll. Ska bli skönt att slå bort omvärlden för ett ögonblick; många tankar som passerat idag. Tog ”mod” till mig att bära den väst som min farmor gjorde åt mig något år innan hon dog. Jag har vårdat den väl, under alla dessa år och har knappt vågat ha på mig den. Men idag. Jag tänker och jag saknar. <3

Förresten; fick veta att min gammel gammel faster (super kvinnan på över 100 år) år avled häromdagen. 101,5 år gammal. RIP.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.