Några dagar i september, 2012.

Ny månad, nya tag!

1 September

Dagen startade jag med att besöka tvättstugan. Oj så roligt man kan ha en lördagsmorgon ;) Planerna för dagen var att bege sig ut på vägarna och iväg på lite äventyr. Diverse baciller som drabbat någon satte stopp. Well, another time?

2 September

Blev en lugn hemma dag då jag märkte att kidsen inte riktigt var sig själva. Mini hade förhöjd temp till o från under dagen..

3 September

Idag har Minis temp vart till och från (bägge kidsen fick lov att vara hemma från dagis idag). Först under kvällen brakade febern loss ordentligt.. Tror att Pluttis är i startgroparna att bli sjuk h*n med (hoppas såklart inte på att h*n blir sjuk; jag vill att kidsen ska va friska jämt – såklart!!). Så imorrn blir det ytterligare en lugn dag hemma för lilla nallefamiljen. Alla baciller är den stora nackdelen med hösten som annars är en mysig årstid. :)

Innan jag pyser får ni en bild på mitt tryne (som om det icke räckte med bilden i headern? Haha!)

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel, Bildregn. Bookmark the permalink.

Comments are closed.