Jag stör mig på de inkompetenta utdelarna av både tidning och reklam!

Vid flertalet tillfällen har både reklam och kommun-tidningen (den som delas ut gratis) legat på golvet i vår trappuppgång. Jag har kontaktat tidningen flera gånger och det verkade som om någon hade skärpt sig gällande just tidningen vid senaste utdelningstillfället. O så idag; då kom svensk direktreklam och delade ut..eller förlåt; slängde reklam omkring sig i vår trappuppgång. Jag sprang ut ur trappen och sa till; som svar fick jag; ”jag jobbar med min kusin och jag inte prata svenska”. Jahopp. Försökte med engelska men icke.

Ett samtal till ansvarig för utdelningen är avklarat. För allvarligt; hur jävla svårt ska det vara att stoppa ned en tidning/lite reklam i någons brevlåda? Det är väl fasiken det som de får betalt för???

This entry was posted in Nalle tycker & tänker. Bookmark the permalink.

Comments are closed.