I had gone through it all again if I had to.

Tack vare ett jäkla klickande på ett av mina tidigare inlägg poppade dessa tankar upp i skallen på mig.

Det är mycket en människa hinner med under sin livstid. Jag, precis som Ni har genomgått en hel del prövningar. Det som är viktigt att tänka på när man väl utsätts för en prövning är att tänka att ”det som inte dödar det härdar”. Och det är sant!

Allt det negativa (men även positiva!) man vart med om i sitt liv, det formar en som individ. Jag hade aldrig varit den jag är idag om det inte är för alla människor som korsat min livsväg. Och jag kan se det som så; att det är de negativa händelserna som man lär sig mest utav.  Jag hade aldrig varit den starka individ jag är idag om det inte vore för allt jag upplevt. När jag ser tillbaka på mitt liv ångrar jag inget; det är genom alla steg jag tagit (oavsett negativa/positiva) som jag är där jag är idag. Jag hade gått igenom allt en gång till om jag var tvungen.

This entry was posted in Nalle tycker & tänker. Bookmark the permalink.

Comments are closed.