4 September, 2012.

Tisdag.

Jag var en riktig zombie imorse när vi vaknade. Blev en hel del vaken tid med Mini i natt pga feber. Idag har febern hoppat studsmatta och jag hoppas att febern trillar av och slår sig. (ger sig & håller sig borta!)

Nåväl. Idag öppnades de sista portarna till den nya kursen. Snacka om STRUKTUR! Jag vart som ett barn på julafton när jag fick se schemat! Måste bara säga att guuud så underbart det är att va student igen. Plöja litteratur och interagera (om än på distans) med alla nya människor. Det kommer bli en givande höst detta!!

Fick tummen ur att plantera höstblommor i balkonglådorna idag med. Sommarblommorna plockades bort för bara någon dag sedan. Känns faktiskt en gnutta vuxet att sysselsätta sig med just höstblommor *knäppa tanke egentligen – ja*. Haha. Sommarblommor är ju ändå nått ”som alla andra har” :P

Imorgon blir jag ett par tusenlappar fattigare och en fräschare bil rikare. Bettan ska ju till doktorn imorrn!

What else? Äsch, det var nog inge mer jag hade på hjärtat nu.. Hörs imorrn :)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.