29 September, 2012.

Idag blev det en stänk sovmorgon! Tror dessutom att min kropp bär på något som liknar början av en förkylning så jag tror sömnen var välbehövlig.

Vi har besökt ”Trolldagar” och bägge kidsen fick åka lite karusell och annat som hör till. Även jag fick chansen att joina Pluttis i virvelvinden. Kittel i magen i vissa svängar. Dock kittlar magen till annars också. Jag spelade på chokladhjulen och vann! Dock en liten chokladkaka och därmed ingen storvinst. Men med min otur så innebär detta något stort iaf :P Jag vinner typ aaaldrig. Men idag så! :)

What else? Vart lasagne till middag idag. Och OJ så bra jag lyckades med den. Jag fick snällt inta liggläge i sängen efter maten. Haha!

Söndag imorgon. Det lär bli en lugn och slapp dag hemma. Kanske lite utelek om inte regnet öser ned som de gjorde idag..?

 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.