27 September, 2012.

Om man inte ställer frågan, hur skall man då kunna få ett svar?

Idag är det sista dagen på dagis för Pluttis & Mini – för denna veckan. Imorgon är det utvecklingsdag på dagiset och barnen är då hemma med mig. Jag har redan planer på eventuellt äventyr. För visst bliré galej!

Vägar korsas och människor byter riktning. Dags att sätta punkt. Punkt.

I ett tidigare inlägg (18&19 September) nämnde jag ytterst kort om något som jag skulle ta upp vid ett senare tillfälle och here goes. Efter min andra graviditet har min kropp spelat mig ett spratt. Hormonhalten i min kropp har legat över det normala och jag har därmed märkt av detta både på det ena o andra sättet. Fick ta ytterligare ett prov och idag fick jag besked (efter att nästan ha fått tjata till mig ett besked). Halten av hormoner ligger numer inom det normala! Det är super det! Kanske är alla ”krämpor” nu äntligen på väg att försvinna? Wihooo!

What else? Overaller till kidsen är inhandlade. Bävernylon. Fodrade regnställ likaså. Komplettering av vantar. Nu återstår i princip bara vinterskor.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.