24 September, 2012.

Måndag. Kidsen var rejält trötta imorse och klev upp waaaay mycket senare än vad de brukar. Jag hade dukat fram frukosten på bordet och allt var klart när de klev upp. Sen var det iväg till dagis. Så fort Mini kommit innanför dörren hjälpte jag till att ta av ytterkläderna. Inom loppet av någon bråkdels sekund hade h*n sprungit in på dagis; till fröknarna som satt vid bordet. En av fröknarna kläcker: ”Jasså, jaha. Ja det är din tröja. Den är ny gissar jag?”. Sen utbrast ett gapskratt! Tror att det är ganska uppenbart; nya kläder ofta ofta till mina små troll. Men det är ju nästan svårt att låta bli :P Haha! Så; ja, jag är en shopoholic av barnkläder. Någon mer av er som med handen på hjärtat kan erkänna det? :P

Veckan kommer innebära en heeeel del läsning av litteratur. Bara att fortsätta köra ned näsan i boken I guess? See ya ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.