23 September, 2012.

Söndag. Veckans sista dag. Imorgon påbörjas en ny vecka; veckan som tar mig en vecka närmre. Jag kommer som sagt att få uppleva en helt ny sak under denna hösten. Och jag längtar! Jag återkommer till detta om ett par veckor eller så ;)

Helgens matintag; kyckling i olika former. Jag klagar icke :P

Dock blev jag ordentligt chockad när jag klev upp på vågen imorse. Den visade siffror som jag inte sett..sen…tja säg det. Min kropp har genomgått en förändring inom loppet av ett par månader. och än är jag inte i mål. Jag gör den här resan för mitt eget egos skull. För att jag ska trivas med den jag är. För att kläderna som sitter på min kropp inte skall få mig att likna michellin-gubben. Jag vill och jag ska. Här har ni en bild; maj vs september; 2012. Skillnad?

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.