30 Augusti, 2012.

Torsdag – already.

Idag kör jag EFIT-utmaningen på min instagram. Får se om jag orkar hålla på ända tills ikväll? EFIT; Ett foto i timmen. Tar kort på det jag gör just då. Jag har valt att ta kort varje XX:30. Hållt det ganska bra. So far so good ;) Komiskaste so far – jag tog ett kort när jag satt och läste i soffan och använde sedan diverse insta-filter. Slänger sedan upp bilden och får sedan en fråga i en kommentar om jag rakat skallen. Jag dog lite! Haha. O nej, skallen är hårig och så ska den förbli ^^

Idag kom ett efterlängtat paket – innehållande min bok; Social Psychology. Hallelulja moment – typ. Haha! Suttit i soffan och läst en hel del och boken, den förklarar på ett bra sätt. :) Nu inväntas bara bok numero 2..

Idag har jag också haft en föreläsning. Känns härligt att ha fått lite direktiv. Verkar vara en riktigt rolig kurs må jag säga!

This entry was posted in Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.