29 Augusti, 2012.

Idag har jag befunnit mig på skolan. Passade på att FYNDA litteratur då biblioteket har rensning. En av böckerna är för mig kult, det var den första boken jag kom i kontakt med som högskolestudent. Den var jag bara tvungen att ha (även om jag kan tycka att boken icke är mycket att ha – egentligen). När jag väl stod vid rullvagnen med böcker kom en äldre man fram till mig och vi började prata. Han berättade om hans mor som avlidit förra veckan och vi pratade om synen på åldringar. Han bad mig att komma ihåg en sak; ”Lev livet medans du kan, innan det är för sent”. Jag sög åt mig orden som en svamp. Orden gav mig en pusch; mer än så säger jag icke.

Jag har snappat upp den tragiska händelsen som drabbade mzetterblad. Ögonen på mina barn brukar vara skarpa – nu är de knivskarpa. Jag blir så jävla förbannad över vetskapen vad vissa jävla människor är kapabla till..och vad dessa idioter försöker. Gah! Blir så arg att jag tappar orden…

Nu ska jag ta mina älskade kids och åka till apoteket. Pluttis är i behov av lypsyl. Sen blire hem o laga middag. Vad eftermiddagen mer har att bju´ på får vi se. Tjing så länge.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.