27 augusti, 2012.

Hej och välkommen tillbaka, underbara studentliv!

Idag kickade vardagen igång på allvar för hela lilla nalle familjen. Dagen har gått i ETT. Vakna, fixa iordning oss, cykla iväg till dagis. Hem och plocka iordning litteratur som ändå värmt bokhyllan hela sommaren.. Logga in på studiesajten + registrera sig på en annan. Phu! Dessutom sökt efter litteratur som en GALNING idag. Sökandet har inkluderat många människor och då är kursansvarig inräknad ^^ Så kan det gå när en upplaga rekommenderas fast en annan (billigare) är vad kursplanen säger. Hmm.. Över 1000 spänn för en bok – NEHEJ DU TACK!.. Måste finnas andra alternativ – därav allt sökande.

Efter dagis for hela familjen till skolan o lämnade litteratur och vi besökte dessutom ”barn biblioteket” och lämnade/lånade lite. Böcker för hela slanten :P

Barnen fick nya dagis-väskor igår kväll. Dessa invigdes såklart idag och OJ så stolta och glada barnen var över sina väskor. De glömde nästan att säga hej till fröknarna utan presenterade stolt sina väskor istället *sötnosar* Det känns som en ”re-start” på avdelningen nu när så många av de ”stora” barnen slutat och nu ersatts med mycket mindre barn.

Känner på mig att det kommer att bli en bra höst det här. Många nya bekantskaper och mycket känslor kommer den föra med sig. Trust me ;)

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.