24 Augusti, 2012.

Äntligen fredag!

Fredagsmys med kidsen blire strax (red bull for mummy ;)).

Så många ord som bara vill komma ut, men jag låter bli att skriva dem. Säger jag inget har jag inget sagt.

På måndag kör plugget igång. Satan vad taggad jag är! Dock längtar jag till kursen som börjar i oktober/november eller när det nu var. Oj oj. Jag ska kicka ass och definitivt inte ge mig förrän slutbetyget visar på ett starkt VG. Jag SKA!

Då jag inte yttrat något om det förräns nu; förra hösten pluggade jag 200% (dvs 60hp)och lyckades i princip knipa alla poängen. Mini var som ni vet hemma på heltid och Pluttis gick inte ens heltid på dagis. Hur jag fick ihop det? Fråga mig inte. En jäkla viljestyrka och prioriteringar var A och O. I höst lugnar jag ned tempot och kör mer än heltid men mindre än 200%.. Dumskalle? Vem? Jag?! Höhö ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.