Ett par dagar i juli, 2012.

Det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Vi har haft fullt upp här hemma! I tisdags var vi iväg och matade ankor, besökte biblioteket samt utförde ett ärende åt en bekant. Tänk vad dumma arbetstider kan ställa till det för vissa? Nåja, tur att vi kunde hjälpa till denna gång :)

Igår (onsdag) satte vi oss på cyklarna och begav oss ut till shoppingcentrat utanför staden. Pluttis är sååå duktig som orkar cykla hela vägen ut dit&hem. Det är ju ändå en sträcka! Vi var inne på bl.a Kappahl en sväng och jag förstår inte riktigt hur de resonerar just nu: på ett av ställena hängde vinteroveraller och på andra sidan gången hängde ”foppa sandaler”. Sommar mötte vinter och tanken ”idioti” slog mig ett flertalet gånger. ALLVARLIGT TALAT; VEM FAN GÅR UT OCH KÖPER EN VINTEROVERALL I JULI MÅNAD?? Kunde inte Kappahl ha låtit sommarkläderna hänga ett litet tag till och struntat att ens ha tage fram overallerna? Snälla vädergudar; kicka in med väääärldens värme nu. Hö hö hö ;)

Efter att vi kommit hem tog vi det lugnt med lite film-tittande alla tre samt mat och diverse annat. Men sen så – då fick vi en massa energi och tog oss en promenad (Läs; Pluttis cyklade, Mini i vagnen och jag gick). Vart bara en kortis och sen var det dags att knalla hemåt för lite kvällsbetsyr.

Idag är det tvätt som står på schemat. Ska bli skönt att få fylla på garderoberna med rena kläder och förhoppningsvis se botten på tvättkorgen (för en stund). Haha! :P

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ett par dagar i juli, 2012.

 1. Mrstroll says:

  Ja jag packade upp alla höstnyheter för någon vecka sedan. Snart kommer julgrejerna och ska fram… Snabbt går de undan i butikens värld kan jag säga.. Haha…
  Sommaren är snart över :-)…

  • Nalle333 says:

   Egentligen borde kommentarer som dessa raderas. :P Hur kan sommaren vara slut när den inte ens infunnit sig???

   • Mrstroll says:

    Den kallas för SVENSK sommar ;-)… Jag är kanske mer van vid den som kommer från fjälltoppen :-P… *s* Du vet, där vi har en grön och en vit vinter.. *asg*

    • Nalle333 says:

     Pfft. Du verkar ha inandats lite väääääl mycket avgaser de sista :P
     ..fast bor man på en fjälltopp är man vad vid alp-luft och inte doften av en storstad.. Mohaha!