25 Juli, 2012.

De är numer herr & fru! Ett stort grattis till brudparet än en gång!! Till att börja med måste jag hylla mina barn – ännu en gång. De skötte sig EXEMPLARISKT i kyrkan och under middagen. Jag var (och ÄR!!) sååå rackarns STOLT över mina två älskade ungar!

Bröllopet var en upplevelse! Jag är så glad att vi fick möjlighet att närvara och ta del av Er stora dag. Jag hade inte velat missa den – inte för något i världen! Fick höra att mitt scrapbook album som jag gjort gick hem. Och ja; jag lade ner kropp och själ i det där albumet. Jag vet inte hur många kvällar, timmar..som jag spenderade vid köksbordet – klippandes och klistrandes. Jag skapade ändå ett minnesalbum till brudparet och hoppas att det skall rymma många vackra och roliga minnen! Hoppas även få ta del av den andra gåvan som de (ni) fick, haha! ;) Och för er som undrar – inte heller drack jag någon alkohol. Imorgon är det 5,5 år sedan jag intog något alkoholhaltigt. Sug på den ni :P

Idag har kidsen och jag varit iväg på självplock av jordgubbar. 6kg bär fick vi med oss hem. Och jag kan lova er – inom kort är de slut :P Jordgubbar är nyttiga och goda små rackare – Mmm!

Vädret har vart kanon idag! Imorgon blire eventuellt play-dejt. *hoppas*

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.