16 Juli, 2012.

Feber & veterinärbesök.

Igår kväll/inatt drabbades Mini av feber. Så det vart en hel del vakentid i natt för vår del.. Så jag har vart riktigt seg idag. Minis feber hade gått ned under natten och var endast lite förhöjd då vi vaknade- skönt!

Dessutom började tankarna snurra angående Skrållan igår. Magkänslan sa att det var nått som var fel med henne efter diverse små tecken hon gett. Idag kontaktades veterinären och när jag pratade med dem sa de att de hade en tid typ nu på en gång. Jag packade in barnen, katten och mig själv och vi for iväg. Undersökning + ultraljud. Väl där kunde konstateras att det inte var några stenar i urinvägarna (!!!!!!!!!!!!) och vi fick utskrivet medicin som nu skall ges i 14 dagar. Jag hoppas verkligen att älskade lilla pissemissen blir bättre. Hon betyder så för oss alla i familjen!! Pluttis och Mini var såå söta i bilen på vägen dit; så fort Skrållan jamade sa bägge barnen i kör ”ingen fara Skrållan”. Som sagt; vår fyrbenta vän betyder!!

Vi har haft en lugn och skön dag hemma med tanke på både Mini och Skrållans mående. De är inte fit-for-foght någon av dem och då behövs vila i hemmets lugna vrå :)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.