12 Juli, 2012.

Igår när kvällen kom kände jag mig mer eller mindre överkörd. Mosad. Jag var så trött i både kropp och knopp att jag gick o la mig tidigt. Vaknade också upp tidigt och beslutade mig för att kliva upp. Timmarna innan kidsen vaknar kan man va rätt så effektiv på; brynen är färgade och ansiktsmasken piggade upp. Naglarna har fått en ny kulör för dagen och kaffekoppen har använts flitigt ;)

Idag har vi en hel del ”måsten och borden”. Ska höra mig för om det är någon som hyr ut fest-kläder. Pluttis har ju än så länge inget att ha på sig på bröllopet. O ja; jag har PANIK. 12 dagar kvar liksom. O tiden fram tills dess kommer verkligen rusa iväg med tanke på jobb/dagis och allt annat.. Så nu är det lite hurry curry banana..! (Och butiker ,både on- och offline, har jag spanat in. Sortimentet på festkläder är obefintligt typ. Eller är det bara jag som är väldigt kräsen?)

Idag är det sista dagen för den där påminnelsen. Jag har nu trackasserat färdigt. Ehm, har jag verkligen det? Hö hö.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.