29 Juni, 2012.

4 months to go. Dagarna rusar verkligen iväg i all världens fart. Många projekt som behöver avslutas känner jag. Har bl.a. massa pysselidéer som jag måste förverkliga ;) Ni som inte klickat er in på mina album på SR borde göra det, de fylls på ;)

Angående folks hem så kan jag tycka att det är rätt privat ändå. Det är ju ändå där man lever sitt liv, hemmet är stället som avspeglar personligheterna som bor där. Idag kom Pluttis med en önskan; att halvt om halvt slopa ”temat” som h*n har i sitt rum just nu och satsa på det temat som jag hade när Pluttisen var bebis. Mer pyssel för lilla mamma! *me lööv* Och visst gör jag gärna om för Pluttisens del. Mer än gärna! Super viktigt att även rummet växer med personen och inte hamnar kvar i ”bebisstadiet”.

Idag har vi tagit det relativt lugnt. Känns välbehövligt efter äventyren som avklarats under veckan.

Nepp, om man skulle pyssla lite kanske? ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.