24 & 25 Juni, 2012.

Igår hade vi 2 års kalas för Mini. Fina paket och härliga människor omgav oss. En riktigt lyckad dag! Blev en hel del fika över.. Haha. Ovanligt? Njää.. Haha!

Blev även glöggdrickande på kvällskvisten för min del. Ja, ½ år kvar till jul var det igår. ;)

Idag har regnet bara öst ned. I förmiddags finurlade jag över vad vi skulle hitta på idag. I eftermiddags (trots regn) drog vi på oss regn mundering och tog oss en cykeltur. Såå härligt ute! När vi kom hem mötte vi grannen + grannbarnet som skulle iväg till ”sjön” (en gigantisk vattenpöl) och plumsa. Vi hakade såklart på! Behöver jag säga att barnen var BLÖTA då vi kom in? Jag kunde hälla ur vatten ur Pluttisens gummistövlar.. Barnen hade super roligt ^^

Vi åt smaskig kvällsmat och barnen dissade bompa idag. Det var roligare att leka med varann än kolla på ”dumburken” :) Härligt att barnen faktiskt skiter i tv´n till skillnad från många andra ungar som näst intill bor framför tv´n.. *gnutta tragiskt!* Nåväl. Blev ”Hitta Nemo” bok för barnen ikväll. Och Pluttisen insisterade på att jag inte skulle läsa utan att cd´n skulle få komma till användning. Sagt och gjort. Kul att lyssna på den nu när bägge barnen har varsin sån bok ;)

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.