19 Juni, 2012.

Swoooosch. Tiden rusar iväg fortare än snabbt nu. Mycket som ska planeras och fixas med inför helgen. Idag fick jag idéen att slå in de sista presenterna till Mini. Visste att jag lagt undan på olika ställen och att det endast var detta stället kvar där det låg oinslagna presenter. Väl där fanns mer än vad jag trott. Jag skämmer bort mina kids! haha ;) på stället hade jag iaf lagt undan en..som visade sig vara TRE ”pling byt sida” böcker (bok + skriva där barnet uppmanas att byta sida vid nästa ”pling”). Vi är ju med i en bokklubb där vi får en disneybok + skriva hemskickat varje månad. Summan av kardemumman är att bara dessa tre böcker kostar närmare femhundrakronor tillsammans.. O sen ska vi inte ens prata om alla andra paketen. En hel del.

Just ja! Igår inhandlades en del till Mini som jag inte klassar som någon b-day gift. Blev en cykelstol och cykelhjälm. Cyklat har vi gjort idag. Massor! Och så roligt att höra Mini säga; ”Mamma cykla. Sitta bakom dej”. Naaw <3

Apropå ärtsoppa.

En tanke; jag ogillar när föräldrar säger att ”det får du önska dig när du fyller år” eller ”du får se vad tomten kommer med” om det är något som barnet är i behov av nu. T.ex. nya skridskor i början av december. Hur kul är det att vänta i typ en månad för att kanske få det? Nä. Behöver mina barn något så får de vad de behöver. (Sen måste ju alltid tanken om det är en önskan barnen har eller om de faktiskt är ett behov. Viktigt att skilja på!) Är det ett behov kvittar det vilken dag almenackan säger att det är. Så det så :P

This entry was posted in "Mini", Allmänt babbel, Nalle tycker & tänker. Bookmark the permalink.

Comments are closed.