11 Juni, 2012.

Bloggen har som hamnat i skymundan den senaste tiden. Lite tråkigt kan tyckas men jag känner att jag tyvärr inte har så mycket att dela med mig av. Och att läsa meningslöst babbel är det väl ingen som vill? :P

Igår åt vi hemmagjord klyftpotatis m. fläskytterfilé. Åh, mumma så gott det var :) Idag blev det fisk m. potatis till lunch. Skirat smör är underskattat! Fuck calories *haha* Efter maten satte jag mig i soffan med en kaffe och en bit choklad. Så där lagom mätt och det blev en fin balans mellan olika smaker. Middagen idag kommer bestå av baconroullader m potatis och sås. Oj, sicket mat-inlägg detta vart ^^

Regnet öser ned ute. Vart tog sommaren vägen????

Pluttisen blir slö av penicillinen och vilar/sover på dagtid numer. Sånt hör icke till vanligheten men skönt att få vila om man är trött/slö. Barnen o jag har sysselsatt oss med diverse aktiviteter idag, bl.a måla. Lutar väl åt att kika på någon film under eftermiddagen. Ja, ja. Den som lever får se.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.