Jäkla äckel och skavsår/skoshopping.

När kidsen hade hämtats och vi kommit hem, klev vi ut på balkongen en sväng. Väl där såg jag att det kom en geting och flög in i lådan som vi har på balkongen. (i den förvaras jord, krukor och annat trädgårdskraffs. Sånt som är bra att ha men fult att se på). Nåja. Jag befarade det värsta och sa det till barnen; hoppas de inte får för sig att bygga nå bo där. Efter en stund knallade vi in; men jag var ändå så nyfiken att jag var tvungen att öppna lådan och se efter. Mycket riktigt. De där jäkla äcklen hade byggt ett bo där inne i lådan..! Så jag fick snällt riva det i hopp om att de inte kommer bygga något nytt. Ååh! Så nu vet ni vart jag kommer hålla utkik i sommar – i ”trädgårdslådan”. Suck!

Eftersom det är så varmt ute och gympadojjsen har suttit på barnens fötter blev det idag en tur till köpcentrat. Sko shopping! Jag lyckades hitta ett par nya ballerina på din sko á 99:- och de var helt fantastiskt goa! Jag hoppas att jag nu slipper skavsår. Jag kan verkligen inte ha ett enda par sommar skor nu. Jag får skavsår av alla jag har…. Så detta är mitt sista hopp – annars går jag tamejtusan barfota! Så det så! (eller så får jag lov att klampa omkring i mina tygskor. Men att matcha dem med en finare klänning? Njää..då får de bli barfota! *fniss*). Mini fick sig ett par sandaler också. Inte det lättaste att hitta sandaler med ”stängd” tå. Varför är inte alla sandaler till barn gjorda med stängd tå för?? Tänk om de springer och ramlar och skrapar i..? Nej, stängd tå är ett måste!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.