28 Maj, 2012.

Det var ett tag sen ni fick läsa mina skrivna ord. Hoppas ni icke saknat dem för mkt ;)

Cruisingen 2012 är avklarad. Mini (men även Pluttis) var helt salig(a) innan vi gick ned till stan för att kika. ”Raggarbiiiil!”. Haha! ;) Fick se en hel del fina bilar men kan dock tycka att de som kör bilarna borde se lite gladare ut?! Sluta häng läpp :P Mini fick provsitta en av bilarna och ”köra” den. Ni skulle ha sett leendet!

Morsdag 2012 har passerat. Började dagen med att två barn kröp upp i min säng och lade sig tätt bredvid. Vi småpratade och jag berättade om ”morsdag”. Bägge barnen sa ”grattis” och de värmde såå även om de kanske inte fullt och fast förstår innebörden av morsdag. Blev iaf förvånad över samtalet på eftermiddagen som resulterade i knackningar på dörren. Ett fint arrangemang/bukett blommor fick jag. Den pryder numer tv-bänken. Så fin så! :) Jag slapp dessutom att laga middagen. Det är lyx det! Dock blev jag ”bjuden” på att ta disken efteråt – man kan ju icke få allt, right? Haha!

B-uppsatsen är inskickad och klar! Nu inväntas opponering. Som det verkar i skrivande stund kommer detta gå fiiiina fisken! Tack till Gjördis för sammarbetet. Många skratt har vi hunnit med under arbetets gång!

Premiärbadandet i pool är också avklarat! Mini och Pluttis plaskade heeej vilt! Precis som det ska vara :) Synd bara att jag brände mig såpass.. Men, men. Det är som alltid; jag bränner mig varenda år men icke fasiken lär jag mig..?

Måndag igen då. Passade på att starta veckan med att besöka tvättstugan. Känns som om det blir mindre tvätt när det är fint väder ute..? (Det borde ju bli mer då barnen är överallt och ingenstans?) Veckan anas bli ganska lugn iaf. Skönt! Vart en period nu när jag haft mycket på schemat. Efter regn kommer solsken!

Samtalet jag ringde idag fick mig att skrika & tjuta inombords. Tårarna var  typ på väg fram och jag ser ljuset i tunneln. Låt det gå vägen…!!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.