26 Maj, 2012.

Igår susade dagen förbi. Var sysselsatt med tvätt under morgonen för att sedan kliva ut och leka med de små på gården. Barnen var nämligen lediga pga utvecklingdsdag på dagis. När Mini sov middag passade jag på att plugga då besöket tog Pluttis och for ut på en cykeltur. Kvällen gick också i pluggets tecken.

Idag däremot, är det cruising mina vänner. Har vart o kikat där varje år sen 2007. Så i år är det ”5-års jubileum”, HAHA! Blir att ta på mig samma klänning som jag hade förra året då jag inte sett någon ny som jag kan tänka mig till ett bra pris. Provade klänningen för ett tag sen o den sitter nog t.o.m lite bättre nu än vad den gjorde förra året ;)

Babbel babbel. Dags för lite morgon kaffe och sen en stunds plugg.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.