23 Maj, 2012.

Morgonen susade iväg. För det sägs ju att tiden går fort när man har roligt. Det kan jag hålla med om! På vägen till dagis gick vi och sjöng sommarvisor. Hehe. På vägen hem tog jag mig en sväng förbi parkeringen och fyllde på olja i bilen. Kollade stickan igår och den var på väg att bli låg nivå så jag hällde på lite. Fyllde även på spolarvätska. Så; nu har lilla bilen fått lite kärlek den med ;)

Telefonen har gått varm under förmiddagen. Massa ringande och pratande. ;)

Idag är vädret strålande fint! Idag blir det glass i stora lass för barnen och mig. Igår fick de varsin att äta ute på balkongen. Mamma var nöjd med sin kaffe ;)

Dags att ta tag i skolan (igen) och jobba på. Jag ser en mållinje bortom horisonten *fniss* Dagens toner? Dessa.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.