22 Maj, 2012.

1 månad kvar. Sen fyller Mini 2 år. Heelt galet vad tiden har rusat iväg! 23 månader sen jag var inne på förlossningen och födde barn i raket fart. Än idag har jag svårt att fatta hur fort det verkligen gick. Samtidigt som det är skrämmande att få veta att man är redo att föda trots att man inte alls förväntat sig det och inom bara några minuter har rott förlossningen i land  – så rekommenderar jag ändå snabba förlossningar ;) Pluttis förlossning skulle jag absolut inte vilja uppleva igen. Många många timmar av smärta.

Nåväl. Idag är det tisdag. Det är mycket som skall hinnas med denna veckan och mycket som är inplanerat. Weeiii :) Har dessutom suttit och betalt några räkningar. Lika bra att få bort en del redan nu. Resten tar vi en annan dag :P O just ja; kikade igenom Pluttis underdelar. Glöm vad jag skrev igår. 13 st underdelar det borde räcka ^^

Nu; ta tag i sista på tvätten. So long!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.