Update :)

Hej hallå så här på kvällskvisten :)

När kidsen somnat ikväll valde jag att börja plocka fram påsken på ”riktigt”. Inte för att vi har så värst mycket påskgrejer – men det lilla vi har åkte fram. Många kan tänkas tycka att det är meningslöst att dra fram påskgrejer då påsken ändå bara är så kort tid. Men det ger som sagt mig tillfälle att greja hemma. O sånt får ju icke missas ;) Ni som hängt med i bloggen ett tag/ni som känner mig – ni vet ju att jag är en sucker för inredning. Det ändras om konstant, dock har jag legat ”lågt” under den sista tiden. Har inte haft orken/tiden riktigt.. Men nu så!

Kommande vecka blir intressant. Redovisning står bl.a på schemat. Och mycket mycket mer. :) Avrundar nu och fortsätter med studierna. Hej o hå ;)

This entry was posted in Allmänt babbel, Hemma hos oss. Bookmark the permalink.

Comments are closed.