27 April, 2012.

Ni vet de där 40/20/40? Plugga 40, pausa 20 och sen fortsätta plugga 40? Idag har jag använt mina 20 minutare VÄL. Jag har bakat muffins (luktar ljuvligt hemma hos oss nu!) och nästa 20 minutare skall jag klistra fast plast på fingrarna. Länge sen sist juh!

Fullt upp i skolan. Gah! Vi (jag o lilla Gjärdis) fick iaf in vår sista gemensamma inlämning för denna delkursen igår. Och OJ vad vi ligger över de andra kunskapsmässigt gällande rapportskrivning. Så jag vill nog härmed säga tack till alla Fröken & Herr ”Hitler” som under alla år påpekat både det ena och det andra i mina tidigare rapporter. För OJ så mycket jag lärt mig! Tack hörrni ^^

Oj, klockan går. Bara någon liten minut innan nästa 40 ska påbörjas..

*gone*

 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.