26 April, 2012.

Tiden går fort när man har roligt. Timmarna igår svoooschade förbi i all världens fart. Var välldans effektiv under förmiddagen och fick verkligen gjort hur mycket som helst! Jag satsar på en likadan förmiddag idag! För när jag har presterat bra, då sträcker jag på mig lite extra och breder på leendet ;) Det är en härlig känsla det där!

Kvällen gick i pluggets tecken. Surprise? Vi kom väl en bit på vägen må jag säga. Dock är det en bit kvar. Trots diverse orsaker som fått oss att halka smått efter så har vi nu kommit ikapp riktigt ordentligt. Det går bra nu Gjördis, det går bra nu! :)

Fick tummen ur att färga utväxten igår med. Färgen har stått hemma i badrummet och samlat damm.. Tummen har suttit fast och tiden har inte funnits. Känner mig såå mycket fräschare nu. Lovely!

Idag är det handledning online. Ska bli skönt att få träffa alla igen och höra hur det går för alla med sina studier. Ska bli intressant o se om vi hunnit lika långt :) Och ikväll blire plugg med Gjördis. HAHA! :P

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.