23 April, 2012.

Om jag har sovit ända tills nu? Haha! Icke då ;) Har bara haft annat för mig..så som att försöka krya på mig så gott jag kunnat. Dock är jag en rastlös själ – dvs, jag kan vara sjuk och ligga på röven när jag mår som värst. Men efter någon dag får det vara bra. Jag laddade upp med en rulle hushållspapper och loggade online igår. Satt och pluggade ett par timmar, i hopp om att något skulle fastna. Jag kände att jag gjorde något. Jag kan verkligen inte ta det lugnt och lata mig. Det är inte den jag är. Jag måste vara igång! Jag kommer säkerligen bli som min gammel moster; jag kommer att hålla igång hela livet och skulle jag någonsin sätta mig ned så dör jag. Damen är över 100år och pigg som en lärka. Hur coolt som helst ju! Dessutom kan jag nog snart titulera mig som nallen med den röda mulen. Fasen vad snorig jag är!.. Uääk!

Tack vare tidsändringar har jag nu fått ändra en hel del tider. Samtalet gick bättre än förväntat! Jag fick tid snabbare än vad jag tidigare fått. Den ni ;) Dock fasar jag lite.. Men men. Det kommer blir bra det här och undra också hur många som kommer lyfta på ögonbrynen om de fick veta något?

Barnen är på dagis och jag ska fortsätta plugget. Jag har en hel del att göra och this is how I like it ;) Och när barnen kommit hem från dagis ska vi fika. Vår übersöta granne knackade på i lördags förmiddag med egenbakta-bullar. Åååh, underbara människor vi har runt omkring oss! <3

Dessutom blev Mini hela 22 månader gammal igår. 2 ynka månader kvar till 2 års kalas <3

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.