18 April, 2012.

Idag tycker jag att alla ni läsare borde reflektera över era liv. Jag tycker att ni ska ta tillvara på varandra och de små tingen. Det är verkligen nått som många människor tyvärr inte gör.. Så se det här som en liten påminnelse.

Och apropå påminnelse.. den där rackarns (f.d) fjälltopps-bon skrev häromdagen (häromveckan??) om att putsa fönster. Jag har väl mer eller mindre försökt att slippa detta..men igår. Då åkte tummen ur och oj så hårt den suttit fast :P Nu är fönstren putsade och fina. Se bara hur sociala medier kan påverka andra. Eller hur Trollmor? ;)

Pluttis har, trots penicillin i ett par dagar klagat på halsont. Ringde därför vårdcentralen igår för att rådfråga. Som svar fick jag; följ ordinationen. Sure. Knepigt när den där dumma smärtan inte vill släppa för Pluttisens del.. Vi hoppas att denna dagen skall innebära mirakel!

Jag är på jakt efter teorier med inriktning moral. Har en ”inom gruppen” redovisning på torsdag. Tur att jag har samlat på mig en hel del litteratur genom åren. Jag kan nog snart öppna bibliotek *haha* Och apropå inlämning; jag har en ikväll också. Full rulle! Läget är under kontroll så det finns inget att oroa sig över. Ni trodde väl inte annat? ;P

Ta hand om varandra och njut av denna onsdag. Det ska vi göra! <3

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

3 Responses to 18 April, 2012.

 1. Tina says:

  Att få vara med sina nära och kära är det viktigaste och få vara frisk. :) håller med om
  att man verkligen ska ta vara på varandra. :) kram och krya på er

 2. Mrstroll says:

  Ååå hoppas inget hänt som fått dig och ”påminnas” om det.
  De är något jag ofta tänker på, oftast i samband när saknade efter mor blir större. Så vi lägger stor vikt på att vara här och nu med varandra.

  HAHA jäklars jag som INTE fick tummen ur och fixa fönstrena. Attans, nu ligger jag i lä…

  • Nalle333 says:

   Haha!
   Nej, det är inget som hänt bara det att jag tycker att många ofta behöver en liten påminnelse. That´s all. Men tack för omtanken <3

   MOHAHAHAHAH! Någon har visst anammat ordspråket; ”Mycket snack och lite verkstad”.. ;)